fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Juvente – Landsmøte 2019!

July 26

Velkommen til Juventes landsmøte 2019!

Landsmøtet er det høyeste organet i Juvente. Med andre ord, er det ingen som bestemmer over dette møtet. Landsmøtet går igjennom årsmelding og regnskap fra året før, legger planer for Juvente både på kort og lang sikt, bestemmer hva vi skal
mene om ulike politiske saker, legger opp et budsjett, behandler saker som lokallagene tar opp selv – og sist, men ikke minst, velger hvem som skal sitte i sentralstyret, økonomi- og administrasjonsutvalget, kontrollkomiteen og valgkomiteen!

Landsmøtet finner sted samtidig som årets sommerleiren. Møtet starter lørdag 27. juli, og varer til 28. eller 29. juli (alt etter hvor raskt sakene gjøres unna)

Frister:
– Saker som skal behandles på landsmøtet, må være sendt og mottatt av sentralstyret minst tre måneder før landsmøtet, altså senest 27. april. Sentralstyret i Juvente kommer deretter til å behandle sakene i styret, og komme med sin innstilling til landsmøtet. Alle saker sendes til christina@juvente.no.

– Sentralstyret skal sende ut komplett saksliste, alle forslag og sin innstilling på sakene på sakslista minst seks uker før landsmøtet. Det kan hende at saker legges ut fortløpende på nettsidene.

Påmelding:
Alle som skal være med på landsmøtet, må sende inn påmelding til sommerleiren (Rett Vest 2019) Informasjon og påmelding til sommerleiren finner du på
sommerleir.juvente.no eller på facebook: https://www.facebook.com/events/1521311834679057/

I tillegg må hvert lokallag sende inn et fullmaktsskjema for
sine delegater i forkant av møtet. Dere vil få beskjed når fullmaktsskjemaet åpnes.

Håper å se deg på landsmøte 2019!

Details

Date:
July 26
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1145056045655954/

Organizer

Juvente
Website:
www.juvente.no

Venue

Unnamed Venue
Bergen, Norway + Google Map