Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Local elections conference

March 23, 2019

9. september 2019 er viktig for norsk ruspolitikk. Da avgjøres det hvem som skal styre landets kommuner de neste fire årene. Det betyr også at saker relevant for rusfeltet, som skjenkebevilgninger, forebyggende arbeid, rusomsorg og ettervern avgjøres. For å få til en ansvarlig og raus politikk er det viktig at folk og organisasjoner påvirker og får satt ruspolitikk på dagsorden i valgkampen.

Fram mot lokalvalget 2019 ønsker Actis å bidra til at alle medlemsorganisasjonene våre er godt rustet til å løfte sine hjertesaker, Derfor ønsker Actis velkommen til Lokalvalgskonferansen 2019.  Der vil vi gi frivillige, tillitsvalgte og ansatte i medlemsorganisasjonene gode verktøy for å kunne påvirke politikken og benytte valgkampen til aktiviteter i organisasjonen.

På konferansen vil du kunne få kunnskap om alkohol- og narkotikapolitikk som bestemmes i kommunen, lære om hvordan du påvirker en politisk sak og få gode tips til organisering av valgkampaktiviteter. Det blir også skrivekurs for dem som har lyst til å bli bedre på å skrive debattinnlegg. Vårt mål er at dere som deltar skal lykkes i å løfte god forebygging og lokal ruspolitikk opp som et viktig tema i valgkampen 2019.

Details

Date:
March 23, 2019
Event Category:
Website:
https://www.actis.no/lokalvalgskonferansen

Organizer

Actis
Website:
http://www.actis.no/

Venue

Unnamed Venue
Oslo, Norway + Google Map