fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sommerleir – Rett Vest 2019!

July 26 - August 2

Klar for sommerleir 2019?
Juventes sommerleir blir i år (som alle andre år) et sted hvor Juvente-medlemmer fra hele landet møtes og har en fantastisk god sommeropplevelse! Det blir en uke fylt med aktiviteter, fest og moro. Dette finner sted fredag 26. juli til fredag 2. august 2019, og vi gleder oss til å se akkurat DEG her!

Sted

I år skal vi være på Åsane Folkehøgskole, en folkehøgskole som eies av IOGT. Den ligger en ca. 20 minutters kjøretur fra Bergen sentrum (vi hjelper deg med reisen). En liten gåtur fra folkehøgskolen ligger en fin liten badestrand, med gode muligheter for bading. I tillegg har skolen en egen fotballbane, med muligheter for diverse aktiviteter. Skolen består av flere bygninger, og har god soveplass til alle som måtte komme, samt fine utearealer.

Aktiviteter

Alt er ikke hundre prosent spikret enda, men vi kan friste med konkurranser, nattkafé, allsang og bål (hvis mulig), landsmøte og forskjellige kurs, bading, åpen scene, mye tid å chille på, festmiddag, og mye mer!

Hvem kan komme?

Sommerleiren er selvfølgelig åpen for alle Juvente-medlemmer! Har du vurdert å bli med i Juvente, men har lyst å komme på et arrangement først? Da er sommerleiren det perfekte valget for deg -du betaler nemlig akkurat det samme medlemmene! Hvis du skulle ønske å melde deg inn, har du muligheten til det under selve leiren.

Reise

Alt du trenger å gjøre er å komme deg til Bergen, enten med fly, buss, bil eller tog. Vi stiller opp med fellesbuss fra Bergen busstasjon (rett ved siden av Bergen togstasjon). Vi anbefaler å bestille billetter i god tid, og dette er noe som vi selvfølgelig gjerne hjelper deg med. Ta kontakt på sarah@juvente.no.

Pris og påmelding

Påmelding før 15. mai 800 kroner
Påmelding etter 15. mai 1200 kroner

Inkludert i prisen får du opphold og mat (frokost, lunsj, middag og tilgjengelig mat på kveldstid) og mange gøye aktiviteter!

Vi gleder oss til å se deg på sommerleir!

Landsmøte 2019 vil finne sted samtidig som de første dagene av sommerleiren. For mere informasjon sjekk ut: https://www.facebook.com/events/1145056045655954/

Details

Start:
July 26
End:
August 2
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1521311834679057/

Organizer

Juvente
Website:
www.juvente.no